News & Events

Roslund: “I was not ready for my dream coming true”

April 30, 2018

Roslund: “I was not ready for my dream coming true”

 


Roslund is interviewed in Swedish daily newspapers:

– Why writing about just human trafficking? / Varför blev temat just människosmuggling?

– A long time ago when i was working with another story a police officer asked me to go there. Just then they had uncaged a lot of people out of a container here in Sweden –  and they were in poor condition … / För länge sedan när jag höll på med ett helt annat jobb var det en polis som hörde av sig och tyckte att vi skulle komma dit. Precis då hade de släppt ut ett stort antal människor ur en container här i Sverige – och de var så illa däran …

 

Read the whole story in the links below:

Göteborgs-Posten 

 Svenska Dagbladet  

Sydsvenskan 

Upsala Nya Tidning 

Enköpings-Posten