News & Events

Roslund’s Tre Timmar / Three Hours reviewed in Borås Tidning

May 25, 2018

Roslund’s Tre Timmar / Three Hours reviewed in Borås Tidning

“As usual roslund has done a very solid research, which makes Three Hours to stand out among lately crime novels about the refugee catastrophe … Roslund is a skilled writer with an enormous drive in the storytelling. The combination of crime novel and action-packed international thriller works great and it’s easy to like the main characters … Even without Hellström there is hardly anyone who beats Roslund in writing a really exciting thriller … / Roslund har som vanligt gjort gedigen research, något som får Tre Timmar att sticka ut bland de senaste årens många svenska deckare om flyktingkatastrofen … Roslund är en skicklig skribent med ett enormt driv i berättandet. Kombinationen av polisroman och actionfylld internationell thriller fungerar också utmärkt och det är lätt att tycka om huvudpersonerna. Även utan Hellström är det få som kan slå Roslund på fingrarna när det gäller att skapa riktig thrillerspänning.”