News & Events

Roslund’s Drie Uur / Three Hours reviewed in Gazet van Antwerpen Metropool Stad

June 29, 2018

Roslund’s Drie Uur / Three Hours reviewed in Gazet van Antwerpen Metropool Stad

 

   

“Roslund writes the fourth part of the celebrated Three series (Three Seconds, Three Minutes, Tree Hours) with success … Three Hours is a very strong crime novel that gives the reader a credible insight in how trafficking works … Gripping, current and confronting. Roslund reaches dizzying heights on his own. Let part four come soon. / Roslund nam de zware taak op zich om het derde deel van de fel geroemde Drie-reeks (Drie Seconden, Drie Minuten, Drie Uur) in zijn eentje af te werken. En met succes … Drie uur is een heel sterke misdaadroman die de lezer een geloofwaardig inzicht geeft in hoe mensensmokkelaars te werk gaan … Aangrijpend, actueel en confronterend. Ook in zijn eentje haalt Anders Roslund een duizelingwekkend niveau. Laat deel vier maar komen.”