News & Events

Hun skal leve / Knock Knock / Three Days reviewed in Kristeligt Dagblad ★★★★★

November 17, 2019

Hun skal leve / Knock Knock / Three Days reviewed in Kristeligt Dagblad ★★★★★

 

★★★★★ “There are novels where you have to read many pages before you’re truly caught by the story. And then there are those that catch your attention from the first page to such a degree that you want to read it all before you put it down. Swedish Anders Roslund’s crime novel Knock Knock/Three Days is an example of the latter … Knock Knock/Three Days is an exciting piece of crime fiction with realistic character portraits and a great plot. It’s hard to find anything that doesn’t work with it – that it’s well-written is yet another plus. But then again, Anders Roslund is an experienced author.”

★★★★★ “Der er romaner, der kræver flere siders læsning, før man som læser er rigtig indfanget i historien. Og så er der dem, der stort set fra første side fanger ens opmærksomhed i en grad, så man får lyst til at læse bogen færdig, inden man lægger den fra sig igen. Sådan er det med svenske Anders Roslunds krimi Hun skal leve … Hun skal leve er en spændende krimi med realistiske personkarakteristikker og et godt plot. Det er svært at sætte finger på noget, der ikke fungerer; at den samtidig er velskrevet er et ekstra plus. Men Anders Roslund er også en rutineret forfatter.”