News & Events

Hun skal leve / Knock Knock / Three Days reviewed by Krimifan

November 28, 2019

Hun skal leve / Knock Knock / Three Days reviewed by Krimifan

“This standalone to the Ewert Grens series with Piet Hoffman and his family as main characters, is even better than the first one … It’s a really exciting story that is closely related to one of Ewert Grens’ old cases … Once again, Roslund proves that he is the master of mixing a magnificent crime novel with an exciting story line – a book at a high international level and a “must read” for all crime readers.”

“Denne fortsættelse af rækken af bøger med Ewert Grens, hvor Piet Hoffmann og hans familie er centrale aktører, er mindst lige så spændende som de første … Det er en rigtigt spændende historie der hænger nøje sammen med en af Ewert Grens gamle sager … Endnu engang viser Roslund, at han er mesteren i at kombinere en god krimihistorie med en actionfyldt handling – en bog på højt internationalt niveau og et ”must read” for alle krimilæsere og spændingsbogslæsere.”

Read the whole story here.