News & Events

Anders Roslund’s Sovsågott / Three Years / Sweet Dreams reviewed in Skånska Dagbladet

July 7, 2020

Anders Roslund’s Sovsågott / Three Years / Sweet Dreams reviewed in Skånska Dagbladet


“Sovsågott / Three Years / Sweet Dreams
is unrelentingly thrilling … The portrayal of Ewert Grens digs deeper than ever before and mercilessly demonstrates what loneliness, endless grief, and a stubborn denial of the passage of time can to do a human. The combination of edge-of-the-seat thrills – and the occasional bit of explosive action – along with strong portrayals of both investigative police, next of kin and Grens and Hoffman, makes this a piece of crime poetry of the very darkest shades.”

“Sovsågott är oupphörligt spännande … Porträttet av Ewert Grens går denna gång djupare än tidigare och visar utan förskoning vad ensamhet, sorg utan slut och ett envist blundande för tidens gång kan göra med en människa. Just kombinationen av nagelbitande spänning – och stundtals rejäl action – och starka porträtten av så väl utredande poliser som anhöriga och Grens och Hoffman gör det här till krimpoesi i de allra mörkaste toner.”

Read the whole story here.

 

 

 

  •