News & Events

Anders Roslund’s Drie Dagen (Three Days / Knock Knock) reviewed in ThrillZone

July 23, 2020

Anders Roslund’s Drie Dagen (Three Days / Knock Knock) reviewed in ThrillZone


“Roslund knows how to create a raw, honest world like no other … You can feel the tension of Drie Dagen (Three Days/Knock Knock) glowing directly from the page … Roslund describes the characters in a good way and just as they are. As a reader you can really feel the same pressure as the both gentlemen (Grens and Hoffman) feel when they are fighting against the clock. Dramatic decisions need to be made within a short period of time. Drie Dagen is fantastic reading. You are drawn into the story and can’t wait for the payoff … Roslund knows how to put all together without feeling messy … The only bad thing about Drie Dagen is that it ends and you have to wait for the next adventure.”

“Roslund kan als geen ander een rauwe, eerlijke wereld neerzetten … In Drie Dagen is de spanning vanaf bladzijde een voelbaar … Wat Roslund goed doet is de karakters neerzetten zoals ze zijn. De tijdsdruk die de beide heren voelen, voel je als lezer zelf ook. Er moeten binnen korte tijd, dramatische besluiten genomen worden. Drie dagen leest dan ook heerlijk weg. Je wordt het verhaal ingezogen en wil graag weten hoe het af zal lopen … Het enige minpunt wat te noemen is na het lezen van Drie Dagen is dat je er na dik 500 bladzijdes doorheen bent. En dat het wachten is op een volgend avontuur.”

Read the whole story here.