News & Events

Litteratursiden: "The plot is simply so tightly constructed that the almost 500 pages just fly by"

July 11, 2018

Litteratursiden: "The plot is simply so tightly constructed that the almost 500 pages just fly by"

Tre Minutter, Denmark“The author duo have an unprecedented insight into the criminal world … It’s an extremely successful thriller and a must-read … The mix of facts and fiction works perfectly, andthe plot is simply so tightly constructed that the almost 500 pages just fly by. / Forfatterparret har et unikt indblik i den kriminelle verden … Det er en særdeles vellykket og læseværdig thriller, og det er der mange gode grunde til … Blandingen af fakta og fiktion fungerer optimalt, og handlingen er simpelthen så fermt konstrueret, at bogens tæt ved næsten 500 sider bare flyver af sted.”

Read the whole story here.