News & Events

Made in Sweden / Bjørnedansen reviewed in Fyns Amts Avis

July 28, 2015

 

Fyns Amts Avis, logo★★★★★  for Roslund & Thunberg’s Made in Sweden / Bjørnedansen in  Fyns Amts Avis:

Bjørnedansen er en dejlig bog. Tyk og god som en kraftsugende oksebovret, langtidsbraiseret og fyldt med gode sager. 
Og hvorfor så det? Jo, fordi den rammer dig lige i hjertekulen med den medmenneskelige historie om tre brødres skæbne i et voldsstærkt familieforhold, hvor den østeuropæiske far dominerer, mens moderen og de tre brødre kryber sammen under et ly af sammenhold og kærlighed.” / Made in Sweden / Bjørnedansen is a delightful book. Thick and good as a force sucking fillet of beef, long braised and filled with good things. Why this? Well, because it hits you right in the solar plexus with the compassionate story of three brothers’ fate in a violent strong family relationship, where the Eastern European father dominates, while the mother and three brothers huddle under a shelter of unity and love.”