News & Events

Kristianstadsbladet: "Truly powerful and exciting!

January 23, 2017

Made in Sweden part II (En Bror Att Dö För) is a truly powerful and exciting thriller, but most of all it’s a novel about brotherhood, loyalties and blood ties … the former journalist Anders Roslund has for long been one of the stars on the Swedish crime novel  heaven … Made in Sweden part II (En Bror Att Dö För) gives a really good start to the crime novel year … / En Bror Att Dö För är en riktigt stark och spännande thriller, men framför­allt är det en roman som handlar om brödraskap, lojaliteter och blodsband … den tidigare journalisten Anders Roslund har länge tillhört en av stjärnorna på den svenska deckarhimlen … En Bror Att Dö För utgör en riktigt bra inledning på det svenska deckaråret … ”

Read the whole story here.